Promotie!

Promo! Wansview NCL610W Camera IP wireless P2P Mareste

Wansview NCL610W Camera IP wireless P2P

NCL610W

Nou

Wansview NCL610W Camera IP wireless P2P

Rezolutie VGA

Compresie MJPEG

Lentila 3.6mm, 11 leduri, iluminare 8M

Functie pan/tilt

Informatii

Date tehnice

Tip lentilaLentila fixa
Distanta IR10m
Accepta SD CardInterior
Functie POENu
Tip carcasaRobotizata
Functie audioDa
Tip mediuInterior

Informatii detaliate

Wansview NCL610W Camera IP wireless P2P

Camera IP wireless NCL610W provine de la unul din cei mai importanti producatori de camere IP wireless, Wansview. Camerele Wansview va ofera functii importante pentru monitorizarea diverselor locatii la un pret cat de poate de accesibil. Camera Wansview NCL610W este o camera IP wireless de interior, care va faciliteaza conectarea acesteia wireless la reteaua de internet fara a mai utiliza alte cabluri de conectare. Protocolul wireless este cel standard 802.11b/g/n. Camera are incorporat senzor CMOS cu compresie MJPEG si 3 tipuri de rezolutii VGA, QVGA si QQVGA. De asemenea camera are incorporate 11 leduri IR ce va permite o vizualizare pe timp de noapte de o distanta de pana la 8M si o lentila de 3.6mm ce va ofera un unghi de deschidere de circa 90°. Aveti posibilitatea astfel sa monitorizati 24h locatia in care aveti instalata aceasta camera. Mai mult decat atat, camera beneficiaza de functia pan / tilt, functie de rotire a camerei atat in plan orizontal 350°, cat si in plan vertical 100 °. O functie importanta a acestei camere o constituie filtrul IR-Cut, principalul rol al acestuia fiind de a va oferi imagini clare, nedistorsionate de lumina prea puternica sau din contra, prea scazuta. Camera dispune de interfata audio bidirectionala, avand incorporat microfon pentru a putea fi permanent la curent cu ceea ce se intampla in preajma camerei.  O alta functie importanta a acestei camere o reprezinta functia de detectie la miscare. In acest fel, daca nu va aflati in incinta locatiei, puteti fi informat oricand despre miscarile aparute in cadrul camerei prin transmiterea de capture foto prin e-mail sau FTP. Aceasta camera poate fi accesata de pe telefonul mobil din orice parte a lumii v-ati afla, fara a fi necesar nici macar un IP fix, intrucat camera de livreaza un DDNS propriu ce poate fi folosit pentru accesarea camerei oricand. Mai mult, camera are incorporat server web, fiind necesar un singur port pentru transmiterea de date.

wansview vizualizare pe timp de noapte

Specificatii pe scurt:

Instalare in 3 pasi simpli

PC, smartphone, MAC + e-mail/FTP = trei moduri de a primi notificari de alarma

Senzor 0.3 megapixel

Compresie MJPEG

Rezolutii: VGA / QVGA / QQVGA

Standard wireless: 802.11b/g/n

Functie de detectie la miscare

Functie pan/tilt

Incorporat microfon

wansview mobile view

Instalare pe telefonul mobil rapid si simplu

Ca utilizatorii sa poate accesa camera de oriunde, oricand, modelul de camera Wansview ofera softul de vizualizare pe telefonul mobil “iSmartViewPro”.

iSmartViewpro logo

Folosind functia Plug & Play (P2P) - Camerele sunt usor de instalat si accesat prin aplicatiile de mobil, prin softul pentru PC sau MAC; browserele suportate includ IE, Firefox, Chrome. Utilizatorul trebuie sa se conecteze la retea, sa scaneze codul QR inscriptionat pe camera si sa introduca numele si parola.

wansview ismart view instalare

Aplicatie iPhone/iPad:

- Cautati si descarcati iSmartViewPro din APP Store;

- Scanati codul QR pentru a o descarca pe telefonul mobil.

Pasul 1: Descarcati si instalati iSmartViewPro si lansati aplicatia;

Pasul 2: Adaugati numarul DID al camerei.

wansview p2p

Functie de detectie la miscare si captare de imagini

Modelul NCL610W poate fi setat sa inregistreze catre o cale data de utilizator, in momentul in care functia de detectie la miscare simte miscare in intervalul prestabilit si declanseaza alarma, incepand sa inregistreze sau sa capteze imagini pe care le va salva pe calea prestabilita si va trimite notificari de alarma prin e-mail sau FTP. Indiferent daca exista o problema de retea, acest lucru nu va impiedica inregistrarea.

wansview detectie la miscare

Vizualizare pe timp de noapte – monitorizare eficienta 24h

Camera Wansview NCL610W are incorporate 11 leduri IR dispuse in jurul lentilei si pot fi utilizate in doua moduri: automat sau manual. Daca optati pentru modul automat, ledurile se vor aprinde si se vor stinge in functie de conditiile de lumina resimtite de camera; daca optati pentru modul manual, ledurile vor fi stinge permanent. Chiar si in conditii de noapte, de intuneric total, camera poate oferi imagini clare, putand fi utilizata pentru monitorizare 24h fara sa rateze vreo miscare.

wansview vizualire pe timp de noapte

Functie pan / tilt – rotire in plan orizontal si vertical

Modelul NCL610W are functie PTZ, ceea ce inseamna ca  permite rotirea in plan vertical 110° si in plan orizontal 340°.

wansview pan tilt

Specificatii tehnice: 

Performanta hardware

Tip produs: Camera ip

Sistem de operare: incorporate

 

Mediu web

Protocol suportat: IP, TCP, UDP, HTTP, SMTP, FTP, DHCP, DDNS, UPNP, NTP

Port LAN: 10Base-T/100Base-TX

Standard WiFi: WIFI, 802.11 b/g/n

 

Imagine 

Rezolutie: VGA, QVGA, QQVGA

Compresie: M-JPEG

Cadre pe secunda: 25fps

 

Parametri 

Lentila: f=3.6mm, F:2.0

Iluminare minima: 0Lux cu ledurile pornite

Alte performante: soft PC pentru Windows XP/Vista/Windows 7/Mac OS; browser: IE 6.0 si peste, Firefox etc.; soft client gratuit

Alimentare: DC 5V

Senzor: CMOS

Performanta camera IP: control video, audio bi-directional, detectie la miscare, alarma externa (trimite informatia prin e-mail sau FTP); DDNS gratuit mentionat pe camera; 11 leduri IR cu distanta de iluminare de pana la 8M; rotire a camerei in plan orizontal 340° si in plan vertical 110°

Intrare audio: cu microfon

Iesire audio: interfata audio

Compresie audio: ADPCM

30 alte produse in aceeasi categorie: