Promotie!

NOI MODELE DE CAMERE WIRELESS DE LA FOSCAM – C2 SI R2

NOI MODELE DE CAMERE WIRELESS DE LA FOSCAM – C2 SI R2

Foscam a lansat 2 noi modele de camere IP wireless full HD cu rezolutie 1080P, C2, respectiv R2. Modelul de camera C2 este varianta superioara din punct de vedere tehnologic a modelului C1. Dupa succesul inregistrat de lansarea modelului C1, Foscam estimeaza un nou record in ceea ce priveste lansarea acestor doua modele cu un design extrem de elegant, discret si cu specificatii la inaltimea asteptarilor. Daca modelul C2 este o camera care se caracterizeaza printr-o lentila superangulara cu un unghi de deschidere de pana la 120° ce permite o monitorizare de la distanta extrem de eficienta, modelul R2 este o camera ce are incorporata functia pan/tilt, de rotire in plan orizontal si in plan vertical a camerei, prin aplicatie, astfel aria de monitorizare este mult mai mare.

Cu un senzor puternic de 2 megapixel, camerele va garanteaza imagini de inalta calitate, clare si pline de dinamica, indiferent ca le accesati de pe calculator sau de pe telefonul mobil. Camera Foscam C2 va protejeaza locuinta impotriva infractorilor, avand capacitatea de a detecta caldura umana si de a simti obiectele aflate in miscare gratie senzorului PIR incorporat, dar si prin posibilitatea de a transmite alerte in timp real pe telefonul mobil sub forma de notificari.

Zoomul magic 8X este capabil sa realizeze efecte similare cu zoomul optic, insa doar cu lentila fixa. Puteti apropia zona care va intereseaza pentru a observa in detaliu ceea ce se intampla in locuinta dvs.

Camera este echipata cu lentila superangulara care va permite sa aveti un unghi de vizualizare destul de larg de pana la 120°, in acest mod aveti numeroase variante de a instala camera: fie pe perete, fie pe tavan sau asezata pe birou.

Cele mai frumoase imagini le puteti salva pe un micro SD-card astfel incat sa va puteti bucura oricand de amintirile minunate alaturi de cei dragi, chiar daca la un moment dat v-ati aflat departe de ei. Distanta nu va mai reprezenta un impediment in calea bucuriilor oferite de cei dragi.

Modelul Foscam R2 se caracterizeaza printr-un microfon si chip de inalta tehnologie, ca atare oriunde v-ati afla departe de casa, veti putea asculta vocea cristalina a copilului dvs. ori de cate ori ii veti simti lipsa. Cu ajutorului noului model de microfon veti putea reduce semnificativ zgomotul de fundal si veti avea parte de o experienta minunata in ceea ce priveste comunicarea bidirectionala cu familia dvs.

 

Si camera R2 beneficiaza de zoom magic 8X, ca si modelul C2 cu ajutorul caruia veti capta imagini cu detalii uimitoare. 

In plus cele doua modele Foscam beneficiaza de chipset Ambarella, garantand o tehnologie de compresie ultra eficienta.

Alertele inteligente se regasesc si la modelul R2 care va ajuta sa fiti permanent in contact cu orice eveniment petrecut in lipsa dvs.

Tehnologia WDR 2.0 va indeparta orice pete negre sau intunecate din imaginile captate de camera, indiferent ca exista conditii de lumina nefavorabila, care vor fi corectate in mod automat.

 

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
E-mail: (nepublicat)
Comentariu: