Promotie!

MONITORIZAREA BEBELUSULUI

MONITORIZAREA BEBELUSULUI

Oferiti copilului dvs. un somn linistit gratie ledurilor infrarosu invizibile care nu vor afecta confortul si somnul bebelusului, iar dvs. il veti putea urmari cum doarme indiferent ca in camera este intuneric complet.

Cu ajutorul functiei de audio bidirectional veti putea asculta orice sunet al copilului si il veti putea linisti doar ascultandu-va vocea. De asemenea, veti putea asculta cine si ce anume ii vorbeste.Detectia la sunet este o functie care va permite sa aflati imediat cand copilul incepe sa planga sau are un disconfort. Veti putea porni un cantec de leagan care il va linisti pe micut, chiar daca nu va aflati in aceea incapere cu el.

Temperatura din camera nu va mai trebui sa va ingrijoreze, intrucat camera detecteaza automate temperatura si va alerteaza cand aceasta este prea ridicata sau din contra, prea scazuta. Totul numai pentru a-i oferi copilului confort in fiecare clipa.Oricand veti dori sa aflati starea celui mic, veti putea accesa camera de pe dispozitivele mobile, iPhone, iPad, Android pentru a va asigura ca totul este in regula.Pastrati amintirile pentru a va bucura alaturi de cei dragi de momentele frumoase in orice moment.

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
E-mail: (nepublicat)
Comentariu: